ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Συνάντησέ με εκεί που ο ουρανός συναντά την θάλασσα. Περίμενε με εκεί που ξεκινάει ο κόσμος.

H Villa Azure είναι μία εντυπωσιακή βίλα με 4 υπνοδωμάτια και βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με απέραντη θέα στον Σαρωνικό κόλπο και στην παραθαλάσσια θρυλική Ριβιέρα της Αθήνας. Η βίλα είναι χτισμένη σε 3 επίπεδα με συνολικά 4 υπνοδωμάτια (3 μεγάλα υπνοδωμάτια για ενήλικες και 1 παιδικό υπνοδωμάτιο) που έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως και 10 άτομα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξεχωριστή διακόσμηση και 2 από τα μεγάλα υπνοδωμάτια χαρίζουν σ ‘εσάς ασύγκριτη θέα στο απέραντο γαλάζιο. Ο εσωτερικός χώρος της Villa Azure είναι άνετος και ευρύχωρος με σύγχρονη διακόσμηση και ανέσεις υψηλής ποιότητας.

Η μεγάλη βεράντα στον τρίτο όροφο, καθώς και η ξύλινη βεράντα δίπλα στην πισίνα προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για όμορφες στιγμές παρέα με τους φίλους σας , ατενίζοντας το υπέροχο Αιγαίο κατά την διάρκεια της ημέρας ή κοιτάζοντας το φεγγάρι και τα αστέρια κατά την διάρκεια της νύκτας. Ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν μία απαράμιλλη θέα θάλασσας 360 μοιρών σε συνδυασμό με την άνεση και την ιδιωτικότητα.

AZUREVILLA

Σχετικά με τη Βίλα

Η ιδανική θέση της Βίλας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το σπίτι απέχει μόλις 15 λεπτά οδικώς από τις πολύ γνωστές και ειδυλλιακές παραλίες της Βουλιαγμένης.

Η ΒΙΛΑ

Η Ιστορία της Azure

H Villa Azure είναι μία εντυπωσιακή βίλα με 4 υπνοδωμάτια και βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με απέραντη θέα στον Σαρωνικό κόλπο και στην παραθαλάσσια θρυλική Ριβιέρα της Αθήνας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας στη Villa Azure.

Σας ενημερώνουμε παρακαλώ ότι αυτό το κατάλυμα δεν είναι διαθέσιμο για κρατήσεις έως την 01.03.2022.

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση για την ιδιοκτησία πέρα από αυτό το σημείο, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο azurevillas61@gmail.com

Συγνώμη για την ταλαιπωρία που ίσως σας προκαλούμε